Jas napraviv PayPal business account za priem na pari na karticka i samo ne znam od koja banka da izvadam Visa Karticka dali od NLB Tutunska banka ili dali ke raboti isto od Stopanska banka Visa Electron kartickata ako nekoj znae neka odgovori bidejki vo zabluda sum neznam dali da izvadam karticka od NLB ili od Stopanska banka, bidejki mnogu mi e biden priemot na pari vo momentov od stranstvo. i dali samo treba da se stavi karticka i ke raboti priemot na pari ili treba neso so bankata .
top of page
Форум на Логин Системи
Прашање?
Заштеди време за евалуација и подесување на Пејпал за прием на пари. Закажи термин за премиум консултација. 👇
Подесување на бизнис сметка и прием на пари со PayPal во Македонија
30 min
36 евра
Ако не си член на сајтот, регистрирај се тука 👉
Најчитано ...
Венко Глигоров, модератор
Имаме сеопфатна понуда на софтвер за сметководство и деловно работење, и плус се грижиме нашите корисници и членови да бидат во топ форма.
Најново од Dynamics 365 Business Central
За форумот
Овозможено од Логин Системи
Логин Системи е компанија која во своето работење посветува внимание на деловната заедница во различни форми.
Покрај нашите деловни софтверски решенија кои овозможуваат поголема конкурентност и модерна работа според потребите на фирмите и организациите, преку форумот овозможуваме размена на бизнис искуства и знаења помеѓу членовите на заедницата.
Ви посакуваме пријатна работа!
Теми за заедницата
bottom of page
Долгорочно гледано, сите картички би требало да имаат опција за прием на пари.
Моментално, нашето искуство е дека НЛБ VISA Business и НЛБ ВИСА Електрон работата со бизнис сметка и прием на пари. Наш член сподели дека успеала исто така. https://www.loginsystems.biz/forum/platezhni-sistemi-paypal/uspeshna-pejpal-smetka-za-primanje-pari-vo-nlb-tutunska-banka
Искуствата со Стопанска банка се поделени. Некои велат дека успеале, а некои не успеале. Тоа што имаме како евиденција е оваа објава Koja karticka da ja odberam za da nemam problemi so PAYPALL business account?
За да може да примате пари, овие се постапките:
Како-да: Креирање на бизнис сметка на PayPal за продажба на производи/услуги и прием на пари
Како-да: Пренос на заработеното преку Пејпал -->> на салдото од вашата платежна картичка
Со успех! 💪